لکنت زبان، چالشی است که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم میکنند و در پی راههایی برای درمان لکنت هستند. این مقاله به شما کمک میکند تا با شناخت بهتر این اختلال و روشهای موثر درمانی، قدمهای محکمی به سوی بهبودی بردارید.
اختلالات تلفظی در کودکان، موضوعی است که ممکن است برای والدین و مربیان ایجاد نگرانی کند. این اختلالات، که میتوانند بر توانایی کودک در برقراری ارتباط مؤثر تأثیر بگذارند، با علائم و نشانههای قابل توجهی همراه هستند. در این مقاله، به بررسی عمیق نشانهها، علل و درمانهای اختلالات تلفظی میپردازیم.
حتما تا به حال برای شما هم پیش آمده که هنگام صحبت با یک کودک یا فرد بزرگسالی متوجه لکنت زبان در او شده باشید. یکی از نمونههای رایج این مسئله افرادی هستند که در ادای حرف «سین» دچار مشکل هستند. این مورد و مثالهایی از این دست درگروه اختلالات گفتاری دسته بندی میشوند که به طور حتم راههای درمان مخصوص به خود را دارند. با ما همراه باشید تا در این مقاله با راه درمان این نوع اختلالات که گفتار درمانی نامیده میشود، بیشتر آشنا شوید.
همه ما تاکنون در بین اعضای خانواده و یا در جامعه اطراف خود کودکان و یا افراد بزرگسالی را دیدهایم که از نظر جسمی کاملاً سالم هستند ولی برای برقراری ارتباط با اطرافیان خود دچار مشکل میشوند. معمولاً این افراد با توجه به نوع و شدت اختلال خود به سختی منظور خود را به طرف مقابل رسانده و یا از یک همراه برای انتقال پیام استفاده میکنند. خوب است بدانید کار درمانی ذهنی برای تسهیل این مشکلات تعریف شده و در صورت آگاهی و استفاده از تکنیکهای این روش درمانی تا حد زیادی میتوان مشکل را برطرف کرد.
فیزیوتراپی قفسه سینه یا فیزیوتراپی تنفسی عبارت است از مجموعه روشهایی که جهت کمک به پاکسازی راههای هوایی و افزایش عملکرد دستگاه تنفس در ارتباط با یک بیماری تنفسی انجام میگیرد. گاهی این روش درمانی ممکن است با هدف تصحیح یا پیشگیری از اختلالات وضعیتی (پوسچرال) در یک بیماری که فاقد مشکل تنفسی است نیز صورت گیرد (مثلا در موارد اسکولیوز و مراحل پیشرفت بیماری پارکینسون).
تغییر شکل مفصل زانو به چهار حالت دیده می شود که عبارتنداز:
-والگوس(valgus):زاویه دارشدن زانو به خارج (تمایل تیبیا به سمت خارج و مفصل زانو به سمت داخل)
-واروس(varus):زاویه دارشدن زانو به داخل (تمایل تیبیا به سمت داخل و مفصل زانو به طرف خارج)
آرتروز (oa or osteoarthritis) یک بیماری تخریبی درمفصل است که ازآن تحت عنوان djd یاdegenerative joint disease نیز یاد می شود.آرتروز مفصل زانو شایعترین بیماری تخریبی ازمیان مفاصل بدن می باشد.میزان ابتلا در خانم ها نسبت به آقایان بیشتر است.با توجه به اینکه بیماری با افزایش سن پیشرفت می کند به آرتریت پیری نیز معروف است.علاوه برسن, علل ژنتیکی, نوع شغل و حرفه, چاقی, عوامل هورمونی و نژاد نیز می تواند در بروز این بیماری دخیل باشند.
عوامل مختلفی باعث درد زانو (به انگلیسی: Knee Pain) می گردند.مفصل زانو از مفاصل بزرگ بدن است که به علت فشارهای پیوسته و زیادی که در فعالیت های روزمره به آن وارد می شود,مستعد بسیاری از آسیب ها است.ازطرفی بیماری های مختلفی این مفصل بزرگ و مهم را درگیر می کنند.آگاهی نسبت به عواملی که باعث درد زانو میشوند به ما کمک خواهد کرد تا با تشخیص سریعتر به درمانی بهتر دسترسی پیدا کنیم.درد زانو ممکن است در خود مفصل زانو و یا اطراف آن باشد.
هانس اسپرگر این اختلال روانی مبتلا به اوتیسم "را در سال 1944 نامگذاری کرد. علت دقیق آن ناشناخته است. به احتمال زیاد، اختلالی در مغز علت سندرم اسپرگر است. فاکتورهای ژنتیکی هم ممکن است نقش داشته باشند این اختلال ممکن است در خانواده وجود داشته باشد اما هنوز یک ژن خاص شناسایی نشده است.
سندرم اسپرگر یک اختلال نافذ رشد (PDD) و یا اختلال طیف اوتیسم (ASD) است. تفاوت اصلی بین سندرم اسپرگر و اختلال اوتیسم این است که کودکان مبتلا به سندرم اسپرگر تاخیر در گفتار و شناخت ندارند.
اين بيماري يك بيماري مادر زادي است كه طي آن برخي از مفاصل كودك دچار خشكي مي شود .به اين معني كه مفاصل كودك به راحتي و به اندازه طبيعي تحرك نداشته و برخي از عضلات اطراف اين مفاصل دچار ضعف / لاغري/ سفتي و يا مي شوند.
سفتي ها در بازوها ، پاها ، فك و ستون فقرات ايجاد مي شود.